Kulsko učenje - uspešno učenje
Kako vam lahko pomagam?
Mnenja o programu

 

Kako vam lahko pomagam?

Mentorski program sem v trenutni situaciji spremenila v:

1. Ura uspešnega učenja z vašim otrokom on line, video klic

Eden od staršev se prijavi na pol urni brezplačni posvet, ki poteka preko telefona. Na posvetu ugotoviva ali lahko pomagam v vaši specifični situaciji. Če po posvetu želite urico za vašega otroka, kako se uspešno učiti, izbrati top metode, se naučiti šolsko snov.... se dogovorimo za termin.
Dobite povezavo do on line sobe za otroka.

2. Svetovanje za starše o izivih pri uspešnem učenju z otrokom

Svetovanje poteka on line (skype, zoom, FB klic, opcijsko telefon), 1 na 1. Svetovanje in o otrokovih in vaših izivih pri uspešnem učenju z otrokom, kako lahko učenje izboljšate, o tem kaj morate kot starši vedeti, da se bo otrok učil in uspešno delal šolske naloge...

3. Posebna ponudba

Svetovanje odraslim o vzgojnih vprašanjih, čustvih, odnosih. Poteka on line, preko video klica (skype, zoom, FB klic, opcijsko telefon) 1 na 1.

K.U.L.S.K.O. kot:

  • Kreativno - ustvarjalno
  • Uspešno Poiskali bomo najuspešnejše metode, strategije, trike za izboljšanje učenja vsakega posameznega otroka zato bo učenje učinkovitejše.
  • Lažje
  • Sproščeno, vsaj nekaj smeha in samostojno. Saj, ko smo sproščeni in/ali s sproščenim načinom se zagotovo hitreje učimo, več si zapomnimo...To pa dobro vpliva na otrokovo samopodobo.
  • Krajše hkrati kvalitetno: z določenimi tehnikami in metodami se v krajšem času lahko naučimo več. Kinestetično: s prepoznavanjem in ustreznim izražanjem čustev. Pri učenju lahko sodeluje tudi telo, ne samo glava.
  • Organizirano in odgovorno

Delavnica v Kranju

Prijava

NA BREZPLAČEN POSVET IN POGOVOR


Uspešno učenje - več

Šolsko učenje ne bi smelo ustvarjati žalostnih spominov in biti neprijetna izkušnja.
Šolarji so za naš način učenja rekli: "To je kulsko!".
V našem programu smo usmerjeni, da učenje postane takšno kot ga ponujajo besede vsake črke.

Mnenja kulsko učenje